På Sthål älskar vi sås
Därför har vi gjort en tillbringare/såskanna som rymmer mycket av det goda och som också är snygg att se på. Sås till förrätt, varmrätt och dessert. Susannas dipsås är både supersnabb och supergod.
Pitcher i Arabesque till goda såsen
När vi på Sthål formgav vår pitcher i Arabseque ville vi att den skulle ha gott om plats och rymma mycket sås. En god sås lyfter fram smaken på allt det andra som finns på tallriken och den vill man ha mycket av. Kärt barn har många namn, tillbringaren/pitchern/såskannan från oss på Sthål lyfter dessutom fram dukningen. Den är vackert båtformad med öra och perfekt för festbordet. Glasyrer som matchar både maten och bordet – antique, fig, lavender, old rose, prima vera, sand, thunder och white. Såsen och pitchern har sin givna plats.
Supersnabba dipsåsen
Festlig dipp som du enkelt blandar ihop av crème fraiche, kaviar, rom, dill, citron och finhackad rödlök. Servera till salta chips.
Låt oss dela med oss av en super god romsås som vi ofta serverar innan middagen till goda chips.
Ingredienser:
2 dl Creme fraiche
1 burk röd stenbitsrom
1 klyfta citron
½ finhackad rödlök
dill
Gör så här:
Rör ihop ingredienserna. Servera som dipsås till salta chips eller till den varmrökta laxen. Enkelt och alltid lika gott.