Något litet före maten
Bygg upp stämningen med några enkla tilltugg. Servera på ett Arabesque Tray Dish och låt festen ta fart.
Enkelt, gott som sätter tonen
Att serveras något litet innan middagen får ju gästerna att känna sig riktigt välkomna. Nu är det tid för vårens alla fester och då har man ju inte tid att man ska slå knut på sig själv i köket. Det enkla är ofta det goda. Här är ett litet tips som både smakar gott och ser gott ut.
Vill du att gästerna ska ta flera tilltugg har vi både vår lilla Appetizer Plate och vår Amuse Bouche som är utmärkta mingeltallrikar.
Detta behöver du:
Kex eller rostade bröd
Pesto
Grillade coctaltomater
Så här gör du:
Dela coctailtomater, pensla dem med olja, strö över lite salt och eventuellt lite örter om du har hemma.
Grilla några minuter i ugn på 200°C
Låt svalna.
Lägg en klick pesto på varje kex (eller brödbit).
Addera en tomathalva.
Servera. På bilden har vi lagt upp tilltuggen på ett av våra brickfat i serien Arabesque.